Diensten - Verhuisbedrijf Tuinman

Tuinman Verhuizingen is een bedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in nationale- en internationale verhuizingen, voor het bedrijfsleven, de overheid en particulieren. Alles is mogelijk. Of het nu gaat om enkele meubelstukken of een complete inrichting. Verhuizen is en blijft maatwerk, geen enkele verhuizing is hetzelfde. Iedere keer dient opnieuw bekeken te worden wat het beste pakket voor u is. Dit pakket is onder andere afhankelijk van persoonlijke wensen zoals:

  • In- en/of uitpakken van de inboedel
  • Vervoer van grote stukken
  • De- en montage van kasten, bedden etc.
  • Opslag van inboedel in verwarmde loods

Nationaal en internationaal

Wanneer u van plan bent te verhuizen naar een internationale bestemming dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zoeken samen met u een passende oplossing om deze verhuizing zo vertrouwelijk mogelijk te laten verlopen.

Wij hebben veel ervaring met nationale en internationale verhuizingen. Hierdoor kunnen wij u nog eenvoudiger helpen bij het vervoeren en afleveren van uw inboedel. Dat is eenvoudig voor ons en het geeft u een stukje extra zekerheid. Want verhuizen, internationaal of nationaal, is al stressvol genoeg.

Zakelijk en bedrijfsverhuizingen

Tijdens het verhuizen van uw onderneming heeft u genoeg dingen aan uw hoofd daarom ondersteunen wij u tijdens dit proces daar waar nodig. Zodat u de focus zo veel mogelijk op uw onderneming kunt houden.

Door vele jaren ervaring op het gebied van bedrijfsverhuizingen zijn we bij Tuinman Verhuizingen gewend om hier professioneel mee om te gaan. Dat zorgt voor een zo geruisloos mogelijke overgang. Naast het verhuizen van kantoren en archieven zijn ook het overbrengen van magazijnen en werkplaatsen mogelijk. Met als doel om het voor u zo goed gepast mogelijk te laten verlopen.

Emigraties en buitenland

Bij emigreren is het van belang dat de verhuizing goed geregeld is. Door onze ervaringen van de loop der jaren, kunnen wij u goed adviseren over belangrijke zaken. Ook bemiddelen wij met externe partijen wanneer dit nodig is

Verhuizen is voor veel mensen een ingrijpende gebeurtenis, zeker als u gaat om emigreren. Daarom nemen wij tijdens een bezoek bij u thuis uitgebreid de tijd om uw verwachtingen rond de verhuizing goed te inventariseren en u goed te informeren over het proces van verhuizen naar het buitenland. Vervolgens ontvangt u van ons een passende offerte. Daarna staat niets een zorgeloze verhuizing meer in de weg!

Inboedel en archief opslag

Ook helpen wij u op het gebied van inboedel en archief opslag. Zowel voor korte als lange termijn kun u hiervoor bij ons terecht. Onze locatie is verwarmd en goed beveiligd zodat u met een gerust hart uw spullen bij ons kunt achterlaten.

Bij u aan huis of bedrijf wordt de inboedel solide verpakt, alvorens wij de inboedel voor u in de opslagcontainers opbergen. Vervolgens worden de containers met onze luchtgeveerde verhuiswagen naar onze opslagloods gebracht. De voor u opgeslagen inboedel blijft gedurende de opslagperiode voor u toegankelijk om spullen uit te nemen of aan te vullen, na een kort telefoontje brengen wij vervolgens uw inboedel of archieven weer op locatie.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op voor vrijblijvend advies.

Bel mij terug!Maak een offerte!